Cosul este gol

Categorii
Marci produse


LIVRAREA PRODUSELOR

Orarul magazinului online este : de luni pana vineri intre orele 9.00 - 19.00

Comenzile primite vor fi prelucrate in maxim 48 ore. Comenzile primite sâmbătă și duminica, sau în zilele de sărbători legale vor fi prelucrate imediat în prima zi lucrătoare.

Toate comenzile plasate pe https://mamitex.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana când aceasta nu a fost confirmata telefonic. Produsele cumpărate de pe https://mamitex.ro sunt livrate în Targoviste gratis sau în alte zone din țară prin intermediul firmei de curierat rapid DPD  tur-retur ramburs.

Costurile de transport pot varia în funcție de destinație, de greutatea și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate la destinație (de către client) sau la expediție (situație în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, în baza contractelor încheiate între TATI&ANA MODATEX SRL și firmele de curierat partenere).TAXA DE LIVRARE


Pentru comenzile livrate in Targoviste indiferent de valoare comenzii livrarea este gratuita.


Pentru comenzi mai mari de 150 lei taxa de livrare este achitata de catre TATI&ANA MODATEX SRL


Pentru comenzi sub 99 de lei taxa de livrare standard prin DPD sau CARGUS este:

-de 15 lei (TVA inclus) pentru colete de pana in 3kg cu plata ramburs si 
Taxa de livrare pentru colete > 3kg, depinde de greutatea coletului(kg) și totodată de câți km sunt între furnizor și client (dacă sunt km exteriori, dacă clientul are contract cu curieratul). Km exteriori reprezintă distanta dintre orașele in care CURIERUL are sediu și cele în care nu are sediu (arie de acoperire pentru livrare produse). În legătura cu valoarea finala a transportului veți fi contactat de un consultant de vânzări de la firma noastră înainte ca marfa să fie livrată.

În cazul în care comenzile lansate pe site nu sunt finalizate în maximum trei (3) zile lucrătoare de la confirmarea comenzii telefonic de un consultant al nostru, acestea se consideră anulate.


MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata se poate face:

- în numerar, la livrare (sistem ramburs).

- prin bancă: daca preferați aceasta modalitate de plată, va rugam să ne anunțați; un reprezentant al subscrisei se va ocupa de toate detaliile (factura proformă, confirmare plată etc.) astfel încât comanda dvs. să fie livrată în cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plătii poate dura între 24 si 72 de ore.

- cu cardul bancar VISA si Mastercard cu ajutorul NETOPIA Payments


spacer
Website detinut de TATI&ANA MODATEX S.R.L., CIF: 41141333, Reg.Com: J15/995/2019

mamitex.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.