Cosul este gol

Categorii
Marci produse

Retur Garantat

Poate ca nu ti se potriveste culoarea. Sau nu ai ales din prima modelul care iti trebuie cu adevarat. Ori cine stie, ai gasit altceva mai bun. Conteaza mai putin ce motiv ai. Doar stii ca laitmotivul nostru este ca vrem sa-ti facem viata mai frumoasa si mai usoara.

Asa ca iti oferim prin serviciul Retur Garantat un termen de 14 zile calendaristice in care poti sa returnezi ce ai cumparat de la TATI&ANA MODATEX SRL. Indiferent daca ai cumparat din magazinul nostru fizic sau de pe https://mamitex.ro, ai 14 zile sa te razgandesti. 

Dacă ați recepționat produsul incomplet sau dacă acesta este neconform, este necesar să ne semnalați această neregulă în maximum 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioară nu va mai fi luată în considerare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.


Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de către consumator.

Vă rugăm să parcurgeți cu atenție pașii menționați mai jos pentru a returna un produs.

Care sunt conditiile de retur?

Serviciul Retur Garantat este disponibil atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice. Insa doar titularul facturii sau a bonului fiscal emis de TATI&ANA MODATEX SRL poate initia returul.

Pentru cumparaturile din magazinul nostru fizic, returul se accepta pe baza facturii sau a bonului fiscal si a dovezii de plata in original.  

Pentru cumparaturile din magazinul online toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea condițiilor de mai jos:


1. Trimitete solicitarea scrisa impreuna cu copia dupa factura, dovada plata si motrivul returului la adresa de mail: contact@mamitex.ro

2. Așteaptă aprobarea cererii de către persoana responsabilă din cadrul TATI&ANA MODATEX SRL

3. Împachetează ambalajul original al producătorului într-o altă cutie astfel încât acesta să nu sufere deteriorări pe parcursul transportului.

4. Vă rugăm să nu îndepărtați etichetele, pungile sau despărțitoarele ambalajului original. De asemenea nu se va aplica schotch sau alte etichete pe ambalajul original al produsului.

5. Menționați numărul cererii pe cutia exterioară (nu pe cea originală).

6. Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client, TATI&ANA MODATEX SRL nu poate fi făcută răspunzătoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

Dacă optați pentru returnarea contravalorii produsului, suma va fi restituită în termen de maxim 30 zile. Ne puteți ajuta să efectuam mai repede plata, dacă în momentul înscrierii cererii de retur completați numărul contului bancar.

Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibilă doar prin efectuarea plății în același cont din care s-a efectuat plata.


 

Orice retur făcut fără înștiințarea noastră prealabila de către client, nu va fi procesat.

Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact, să aibă eticheta fără deteriorări, să nu fi fost folosite și să prezentați documentul de achiziție în original.

Din motive de aspect si prezentare, produsele folosite nu pot fi returnate.


Nu putem să vă garantăm codul de culoare și/sau nuanța produsului comandat de pe site, deoarece aceste nuanțe pot diferi de la caz la caz, în funcție de setările monitorului, a calității imaginii, a denumirii generice pe care noi o dăm anumitor culori de produse.


Nu putem garanta calitatea produsului dintr-un anumit material la standardele proprii așteptate de cumpărător. Materialul poate diferi ca și calitate, aspect, finețe, aspect lucicant/mat, rezistentă, intensitate culoare, așa cum nu putem garanta compoziția reală în procente a materialului din care este confecționat.


De asemenea nu vă putem garanta alte aspecte legate de prezentarea produsului, dacă un client este obișnuit cu altă noțiune de descriere/mărime/culoare a produsului în cauză.

Vă rugăm întotdeauna când sunteți contactat în legătură cu comanda efectuata pe site, să treceți în revista toate produsele comandate ca să fiți sigur că primiți ceea ce doriți, sau credeți că vă este necesar.


Dacă motivul returului este oricare altul în afara defectelor de fabricație sau unei comenzi greșit expediate de noi, taxele aferente transportului-retur sunt în sarcina dumneavoastră. 

În acest caz, niciun retur sosit cu plata ramburs nu va fi acceptat. De asemenea, dacă se constată că produsul a fost deteriorat din pricina manipulării greșite în timpul transportului de către firma de curierat, returul produsului nu este acceptat.


Daca motivul returului este un defect de fabricație al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ați comandat, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de către noi.


Dacă cererea de retur este aprobată de noi, în funcție de opțiunea dumneavoastră, https://mamitex.ro  vă poate returna contravaloarea produselor sau vă poate oferi posibilitatea de a schimba produsul.


Returnarea produselor trebuie făcută cu respectarea condițiilor de mai sus și folosind același serviciu de curierat rapid: FAN CURIER.

Returnarea produselor se va face la: adresa TARGOVISTE, CALEA BUCURESTI BLOC G9, PARTER, JUDET DAMBOVITA


Returnarea contravalorii produselor către client se face în maxim 30 de zile calendaristice de la data returnării produselor acceptate. Contravaloarea (lei) va fi returnată în contul clientului în contul bancar IBAN, furnizat ulterior de client.


REFUZUL SI /SAU NERIDICAREA PRODUSELOR

Coletele cu marfă neridicate sau refuzate din motive neobiective după validarea comenzii telefonic vor fi marcate în baza de date, iar cumpărătorii nu vor mai putea primi produsele comandate fără plata în avans a transportului atât pentru comanda nou plasată, a mărfii comandate cat și a returului banilor, cât și contravaloarea transportului comenzii anterioare.

Cum se calculeaza termenul de retur?

Cele 14 zile calendaristice se calculeaza de la data cumpararii produsului, in cazul achizitiei din magazin, sau de la data livarii produsului, in cazul achizitiei de pe https://mamitex.ro. In cazul in care comanda de pe mamitex.ro contine mai multe produse, termenul se socoteste de la data livrarii ultimului produs din comanda.

Unde se pot returna produsele?

In magazinul nostru fizic din Targoviste, Calea Bucuresti Bl G9 Parter, judet Dambovita, indiferent daca vorbim de un produs cumparat din magazin ori de un produs cumparat de pe https://mamitex.ro

Cum trebuie sa se prezinte produsul returnat?

Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat si sa aiba toate componentele, accesoriile si eventualele cadouri de care a fost insotit. Gandeste-te ca daca nu a fost produsul potrivit pentru tine, va fi cu siguranta produsul perfect pentru altcineva. De ce sa-i strici bucuria?
 

Ce ai de facut cand vrei sa faci un retur?

Daca ai cumparat produsul din magazin:

Poti sa aduci personal produsul in magazinul nostru din str Calea Bucuresti Bl G9 Parter. jedet Dambovita. Asigura-te doar ca vii cu toate componentele, accesoriile si eventualele cadouri ale acestuia. Trebuie sa ai la tine factura sau bonul fiscal de cumparare a produsului si dovada platii, ambele in original.
Daca ai cumparat produsul de pe https://mamitex.ro:

1. Trimitete solicitarea scrisa impreuna cu copia dupa factura, dovada plata si motrivul returului la adresa de mail: contact@mamitex.ro

2. Așteaptă aprobarea cererii de către persoana responsabilă din cadrul TATI&ANA MODATEX SRL

3. Împachetează ambalajul original al producătorului într-o altă cutie astfel încât acesta să nu sufere deteriorări pe parcursul transportului.

4. Vă rugăm să nu îndepărtați etichetele, pungile sau despărțitoarele ambalajului original. De asemenea nu se va aplica schotch sau alte etichete pe ambalajul original al produsului.

5. Menționați numărul cererii pe cutia exterioară (nu pe cea originală).

6. Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client, TATI&ANA MODATEX SRL nu poate fi făcută răspunzătoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. 

Ce se intampla dupa preluarea produsului returnat?

Dupa preluarea unui retur, vom face o evaluare a starii produsului. Pe loc, in cazul returului in magazin sau imediat dupa receptie, in cazul in care produsul a fost returnat prin curier.

In eventualitatea ca produsul returnat prezinta diverse neconformitati (interventii neautorizate sau urme de  folosire),vom putea decide in urma evaluarii acestora sa diminuam valoarea initiala a produsului. In aceasta situatie, iti vom rambursa doar suma rezultata in urma evaluarii, pentru a compensa deprecierea suferita de produs.

Cum se ramburseaza suma aferenta returului?

Daca esti cumparator in calitate de persoana fizica, in functie de modul de retur ales si de modalitatea initiala de plata pentru produsul returnat, iti vom rambursa suma aferenta returului:

   a. in numerar, atunci cand faci returul in magazin si ai platit initial in numerar, in limita plafonului maximal stabilit prin lege;
   b. prin transfer in cont bancar, atunci cand ai platit prin ordin de plata, dar faci returul prin curier; tot prin transfer bancar se va face plata si in cazul unui retur in magazin cu o valoare ce depaseste plafonul maximal pentru platile in numerar, precum si in cazul cumpararii de pe https://mamitex.ro
   c. prin rambursare automata in contul de card, atunci cand ai platit prin card de debit sau card de credit;
   

Daca esti cumparator in calitate de persoana juridica, iti vom rambursa suma aferenta returului prin transfer in cont bancar in toate cazurile, mai putin in situatia in care ai platit prin card bancar (cand plata se va face prin rambursare automata in contul de card).

Termenul de plata este de cel mult 30 zile de la data cand ai initializat returul, fie prin prezentarea in magazin (in cazul produselor cumparate din magazin),fie prin completarea cererii de retur in contul https://mamitex.ro (in cazul produselor cumparate de pe https://mamitex.ro). Dar este bine sa stii ca termenul poate fi respectat doar cu conditia sa receptionam de la tine produsul returnat inainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Exista cazuri de produse ce nu pot fi returnate?

Produse din categoria lenjerie intima  nu vor putea fi returnate datorita naturii lor. 

Credem ca oricine poate sa se razgandeasca in privinta cumparaturilor pe care le face. Dar nu credem in razgandirile nesfarsite. Vom refuza asadar returul in situatia unor practici abuzive, de solicitari consecutive si frecvente de retur.
spacer
Website detinut de TATI&ANA MODATEX S.R.L., CIF: 41141333, Reg.Com: J15/995/2019

mamitex.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.